Combineeractie!

Combineeractie!

vrijdag 01 december 2017 Acties en -promoties
Woordje uitleg

Bij deze actie dien je ten minste 3 artikels te kopen alvorens je de weergegeven kortingen ontvangt.

Een voorbeeld:
Indien u een artikel van -10% combineert met een artikel van -20% en een artikel van -30%, dan ontvang je de korting zoals aangegeven per merk.


Koop je slechts één of twee artikels, dan ontvang je geen korting en betaal je de standaard verkoopprijs zoals aangegeven op het prijsetiket. Uitzonderingen (nettoprijs of laatste stuks) staan steeds afzonderlijk aangeduid.

Bij vragen kan je steeds terecht bij één van onze verkopers.

Vanaf 5 stuks krijgt u nog eens een -5% extra korting! Deze korting is niet geldig in onze Outlet.
*Actievoorwaarden:
  • Actie geldig van 1/12/2017 tot en met 31/12/2017 in onze Shop. 
  • Actie niet geldig op producten met vermelding ‘nettoprijs’, of ‘laatste stuks’. 
  • Actievoorwaarden in de winkel of op onze website.